TICKETS > Prijzen en reducties

Prijzen en reducties

De ticketprijzen staan bij elke voorstelling of activiteit vermeld. Het tarief kan afwijken per voorstelling. Dat geldt ook voor eventuele kortingen. Kijk dus goed na welke kortingen geldig zijn. Wanneer u een kindervoorstelling bijwoont, dient u een ticket te kopen voor zowel kind(eren) als volwassene(n).

Indien u recht heeft op één van de vermelde kortingscategorieën (A-kaart, VT-statuut), kan je deze aanklikken in het verkoopvenster. Aan de kassa van de voorstelling, waar u de tickets komt ophalen, zal het bewijs gevraagd worden dat de korting staaft.

Voorverkoopprijs en reservaties

De voorverkoopprijs vervalt op de dag van de voorstelling om 16 uur of, voor voorstellingen in het weekend, op vrijdag om 16 uur. Als u daarna nog tickets wilt kopen, betaalt u de kassaprijs.
Gereserveerde tickets betaalt u binnen de 14 dagen. Daarna vervalt de reservatie. Tickets die u minder dan 14 dagen voor de voorstelling reserveerde, vervallen bij niet-betaling 15 minuten voor het begin van de voorstelling. Uw gereserveerde tickets kunnen dan doorverkocht worden.

Betaalde tickets betalen we niet terug, tenzij de voorstelling of activiteit geannuleerd wordt door het cultuurcentrum.