TICKETS > Tickets bestellen

Via de website

Klik op de voorstelling van jouw keuze op deze website en klik daar op de knop tickets of inschrijvingen.

Je kan online betalen met je bankkaart (Bancontact/Mister Cash) of kredietkaart (MasterCard/Visa). Met een kaartlezer of digipas kan je de betaling afwerken in een beveiligde omgeving. Na je betaling, ontvang je de tickets per mail. 

Permeke haalt een scanner in huis, om de tickets te valideren vanaf je smartphone. Heb je een smartphone? Dan moet je jouw tickets dus niet meer afdrukken op papier.

Indien je een korting geniet, kan je dat online aantonen aan de hand van jouw A-kaartnummer. Als je online tickets koopt, betaal je altijd het voorverkooptarief!

Aan de balie

Je kan contant tickets kopen aan de centrale balie in bibliotheek Permeke. Je krijgt de tickets meteen mee. Hier vind je de openingsuren van de bib.

Als je een korting geniet, zorg dan voor een geldig bewijs: A-kaart, VT-statuut, ...

Aan de balie vervalt de voorverkoopprijs 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf dan betaal je de kassaprijs.

Aanvangsuur

Alle voorstellingen en activiteiten beginnen stipt op het vermelde uur. De kassa opent 30 minuten voor de voorstelling. Laatkomers kunnen geweigerd worden.

Als de voorstelling op een andere locatie zou plaatsvinden, vermelden we dit op de webpagina van de voorstelling.

Wachtlijst

We passen enkel een wachtlijst toe als de voorstelling is uitverkocht. Je kan vanaf 30 min voor de voorstelling je naam op de wachtlijst laten zetten aan de balie van Permeke.