De kleine lettertjes - Anders dan de rest

Voorstelling voor beginnende lezertjes

De kleine lettertjes is een programma van Behoud de Begeerte waarin beginnende lezertjes kennismaken met schrijvers en illustratoren.
De verhalen in woord en beeld veroverden in het verleden al menig kinderhart.

In ‘De kleine lettertjes / Anders dan de rest’ laat Behoud de Begeerte enkele auteurs aan het woord die een verhaal schreven over anders zijn of je anders voelen.

Fleur Pierets neemt ons in ‘Love Around the World’ mee op een sprookjesachtige huwelijksreis langsheen alle landen waar ze met haar vrouw Julian in het huwelijksbootje mag stappen.

Brigitte Minne vertelt over een feetje dat wegloopt van huis omdat ze zich niet thuis voelt in de nette feeënwereld. Ze trekt eropuit om in het heksenbos te gaan wonen.

Aminata Demba leest enkele verhalen voor uit het fantastische verzameld werk van Toon Tellegen: 'Misschien wisten zij alles'. Tellegen creëerde een universum waarin mieren en eekhoorns, olifanten, houtwormen, snoeken en andere dieren hun eigen persoonlijkheid en problemen hebben. Rasactrice Demba brengt deze verhalen tot leven.

Praktisch:

Voor kinderen van 6 - 8 jaar.

Door de maatregelen kunnen ouders en andere personen +12 niet worden toegelaten.

Praktisch

vlieg afbeelding
prijzen
  • Voorverkoop: 6 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
  • Korting met A-kaartbon: 2 euro

bekijk ook eens

De kleine lettertjes - Kleine kinderen en groot verlies

Voorstelling voor beginnende lezertjes

za 29 mei 2021 - 11.00 uur

'De kleine lettertjes' is een programma van Behoud De Begeerte waarin beginnende lezertjes kennismaken met schrijvers en illustratoren. De verhalen in woord en beeld veroverden in het verleden al menig kinderhart.