Feest voor Bart Moeyaert!

Antwerpen Boekenstad | DE DAGEN

Bart Moeyaert, schrijver van verhalen, gedichten, liedjes, theaterteksten, romans en kinderboeken, won op 2 april de ALMA. Dat is de Astrid Lindgren Memorial Award en meteen de grootste en mooiste internationale prijs die een schrijver van kinderboeken te beurt kan vallen.

Antwerpen Boekenstad, Bibliotheek Permeke en DE DAGEN organiseren daarom een kleine huldiging. We nodigen alle lezers van Bart Moeyaert uit.

Programma

Om 20 uur brengen Gerda Dendooven, Michael De Cock, Eva Devos en Charlotte Van den Broeck een ode aan Bart Moeyaert en Astrid Lindgren, aan de literatuur, aan het lezen en het leven.

Schepen van cultuur van de stad Antwerpen Nabilla Ait Daoud opent de avond. Silvie Moors (DE DAGEN) en Michael Vandebril (Antwerpen Boekenstad) presenteren. Esmé Bos en Tijs Delbeke houden ons mét band al zingend bij elkaar. O ja, Bart is er natuurlijk ook!

De liefhebbers komen om 18.45 uur al samen voor een uurtje SamenLezen. Leesbegeleiders bespreken dan in kleine groepjes verhalen en gedichten uit het brede oeuvre van Bart Moeyaert. Hiervoor kan je nu niet meer inschrijven.

We sluiten de avond af met bubbels en een hapje. Einde voorzien rond 22 uur.

Inschrijven

Feest jij mee? Reserveer jouw plek voor de huldiging om 20 uur via een mailtje naar boekenstad@antwerpen.beVermeld met hoeveel personen je komt. Voor het SamenLezen kan je nu niet meer inschrijven.

Bekijk dit evenement op Facebook

Een initiatief van Antwerpen Boekenstad & DE DAGEN i.s.m. Samen Lezen, Stad Antwerpen en Bibliotheek Permeke