Behoud de Begeerte

Hier het hiernamaals: Ischa Meijer en Renate Rubinstein

Behoud de Begeerte

do 28 okt 2021 - 20.00 uur

'Hier het hiernamaals' is een reeks van Behoud de Begeerte waarin auteurs worden herinnerd die niet meer onder ons zijn; auteurs die ondanks hun overlijden aanspraak maken op hun onsterfelijkheid. Deze voorstelling eert twee grote literaire amokmakers: Ischa Meijer en Renate Rubinstein.

Kleine kinderen en groot verlies

De kleine lettertjes - Behoud de Begeerte

za 6 nov 2021 - 11.00 uur

'De kleine lettertjes' is een programma van Behoud De Begeerte waarin beginnende lezertjes kunnen kennismaken met schrijvers en illustratoren. De verhalen in woord en beeld veroverden in het verleden al menig kinderhart.

De man als mens

Behoud de Begeerte

do 18 nov 2021 - 20.00 uur

Mannen liggen onder vuur. Uitzonderingen daargelaten hebben ze echter ook zo hun aangename kanten. Blijkt dat er meer verschillende interpretaties van mannelijkheid zijn dan dat er boormachines in de Brico zijn!

Twee zielen in hun borst

Behoud de Begeerte

do 2 dec 2021 - 20.00 uur

Peter Verhelst, Jens Meijen en Gerda Blees gaan met Piet Piryns in gesprek over hun poëzie en hun proza. Is er werkelijk een gespleten genie aan het werk in auteurs die zowel gedichten als romans publiceren? Of is er iets anders aan de hand?

Aanbevelingen voor een nog beter leven

Behoud de Begeerte

do 16 dec 2021 - 20.00 uur

Jong, aanstormend talent komt inspirerende, opruiende of poëtische nieuwjaarswensen declameren in Permeke. Met dit jaar extra aanstekelijke ideeën voor hypochonders!