Geef jouw mening over de bib

Vul de vragenlijst van de VUB in

Ben jij klant van bib Permeke? Dan zouden wij heel graag weten hoe jij over onze bibliotheek denkt en wat er nog kan verbeteren. 

We zouden het erg waarderen als je even de tijd neemt om onze vragenlijst in te vullen. Dat duurt max. 30 minuten. Bovendien maak je kans om het boek Family Tables van Tony Le Duc te winnen. 

Jouw deelname is heel belangrijk. Enkel zo komen wij te weten wat jij over de bibliotheek denkt en wat jouw wensen zijn. En met die gegevens gaan we dan aan de slag om Permeke te verbeteren.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Je vult de vragenlijst best in op een tablet, laptop of desktopcomputer. Op papier kan ook. Hiervoor kan je een baliemedewerker in de bib aanspreken, die je verder zal helpen.

De antwoorden die je geeft, worden volledig anoniem verwerkt, zoals de wet op de bescherming van de privacy dat voorschrijft. Het onderzoek loopt in samenwerking met de Vrije Universiteit Brussel en heeft geen enkele commerciële of politieke bedoeling. Het is puur wetenschappelijk onderzoek.

Zijn andere leden van jouw gezin ook actieve gebruikers van de bibliotheek? Dan mogen zij uiteraard ook deelnemen. De enige voorwaarde is dat zij minstens 18 jaar oud zijn.

Heb je nog vragen over dit onderzoek? Mail dan naar bib2019@vub.be.

Alvast bedankt voor jouw medewerking!