Concert Magiq

Dag Zondag! Muziekvoorstelling door Esmé Bos en Bart Voet

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet laten zich inspireren door derwisjen, sjamanen en hun repetitieve rituelen, door ritmes, ademhalingen en door de stilte. In Concert Magiq gaan ze op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat peuters en kleuters zeer intuïtief kunnen beleven, soms heel hartstochtelijk en magisch.

Bos en Voet brengen liedjes over bijzondere momenten in een kleinmensenleven: de eerste keer kijken naar een regenboog, de eerste keer op de bus, of de zolder van opa en oma, of de ogen van de poes die in het donker licht geven of het zien van de volle maan en de sterren. 

Esmé Bos: zang en percussie, Bart Voet: gitaar, toetsen, loop station en zang.


Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve haar de liedjes ook zelf zién zingen. Ogen dicht, een glimlach uit de duizend wanneer ze ergens in haar geest de toon ziet die ze zal zingen. (Peter Vantyghem over de cd Esmé Bos – De Standaard)

Esmé Bos is wereldtop van bij ons. Een stem uit de duizend. Je vraagt je af of het wel werelds is wat je hoort. Terwijl we natregenen en de lucht uitblinkt in grijstinten, voegt zij er met klare lijn kleur aan toe. (Annemie Tweepenninckx – De Standaard)
 

Bekijk hier de trailer van de voorstelling:Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
prijzen
  • Voorverkoop: 6 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
  • Korting met A-kaartbon: 2 euro

Extra

Duur voorstelling: 40 min.

Voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar.

Breng mee (als begeleider): Covid Safe Ticket/certificaat en identiteitskaart.