granvat presenteert: HOERA.

Permeke draait door

Begin september staat muziek centraal in Permeke. Muziekplatform granvat zet een hele week de toon.

Ben je een jazzliefhebber? Dan ken je vast HOERA. Zij stonden vorige zomer op Jazz Middelheim en wonnen de Gent Jazz Award 2016. Zowel het intiem akoestische als het moderne van weidse elektronica zijn bij HOERA. terug te vinden.

Op zaterdag 8 september stellen deze improvisatietalenten nieuw werk van hun volgende album voor, aangevuld met bekender werk van hun tweede album Beestentijd.


Written in Music
“Beestentijd is misschien wel het meest opgemerkte album van 2017”

De Morgen
“Op het tweede album van dit met een Young Jazz Talent bekroonde project zoekt het feeërieke de geruisloosheid op, slingeren gloeiende akoestische klanken zich langs koortsachtige elektronica en kruipt stonede jazz onder de benen van dromerige postrock door.”

Humo

"Dat de wedstrijdjury geen prei in de oren had, bewijzen de negen knisperende sound-scapes op hun tweede elpee ‘Beestentijd’. Op plaat klinkt Hoera als een bende goedhartige postrockers die in de garage van hun moeder aan dwarse improvisatie doen, terwijl de gettoblaster van de buurjongen af en toe experimentele elektronica door de muren laat lekken. ‘Beestentijd’ klinkt volstrekt onhip en daarom van alle tijden, en had wat ons betreft net zo goed ‘Professor Barabas verdwaalt in een impressionistisch schilderij’ kunnen heten. Avontuur gegarandeerd!"


Praktisch

afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • Voorverkoop: 5 euro
  • Kassa: 7 euro
  • Kansentarief: 2 euro
  • korting in ruil voor één A-kaartbon: 2 euro