Depressie en burn-out

Lezingen van Elcker-Ik

Dr. Gerbert Bakx is arts en therapeut. Hij geeft twee lezingen in Permeke over depressie en burn-out. 

De eerste lezing vond plaats op donderdag 17 mei. De tweede lezing op donderdag 24 mei om 20 uur. Hiervoor kan je nog tickets bestellen.

Deze lezingen zijn niet enkel interessant voor wie kampt met een depressie of burn-out, maar voor alle mensen die met meer levensvreugde, zelfvertrouwen en enthousiasme door het leven willen gaan!

De cijfers voor depressie, levensmoeheid, burn-out en zelfdoding blijven maar stijgen. De Wereldgezondheidsorganisatie verwacht dat depressie tegen 2020 het tweede belangrijkste probleem in volksgezondheid zal zijn.

Nu recent bekend is geworden dat antidepressiva de gestelde verwachtingen niet kunnen inlossen, is het nodig op een andere manier over depressiviteit te gaan denken. Daarvoor zijn nieuwe en interessante modellen voorhanden die in deze lezing besproken zullen worden.

Depressie geeft tevens een boeiend inzicht in het functioneren van de mens, zodat deze lezing zeker niet alleen bedoeld is voor mensen met een (al dan niet gediagnosticeerde) depressie of burn-out, maar voor al wie in het functioneren van de mens is geïnteresseerd.

Photo by lalesh aldarwish for PexelsPraktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Voorverkoop: 6 euro
  • Kassa: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro
  • Korting met A-kaartbon: 2 euro

Extra

20 tot 22 uur

bekijk ook eens

Hebben wij een vrije wil?

Lezing van Elcker-Ik

ma 28 mei 2018 - 20.00 uur

In de laatste lezing van Elcker-Ik praten we met een hoogleraar filosofie van de UA over het (niet) bestaan van een vrije wil.