Diner Royal

FESTIVAL ROYAL ► eten & drinken

"Je vindt hier ingrediënten van over de hele wereld op een paar meter van elkaar. Dat maakt van Antwerpen veruit de leukste culinaire stad." - Daphne Aalders

De ticketverkoop voor Diner Royal is afgesloten.

Laat je smaakpapillen verwennen!

In de vroege avond serveert kookatelier Food For Foodies op het De Coninckplein een overheerlijk zevengangenmenu uit alle hoeken van de wereld.

Menukaart
1. Assortiment hummus en labneh met brood (Midden-Oosten)

2. Briwat met garnalen (Arabisch)
3. Lab Pla (Aziatisch)
4. Pindasoep (Afrikaans)
5. Kip in amandel-sumakkorstje (Ottomaans)
6. Salade van zwarte ogenbonen (Mediterraans)
7. Mutabbaq (Joods)

Geniet van dit fusion diner in barokstijl, met weelderig gedekte tafels, gezellige kaarsen, luchters van kristal, servies met gouden randje en uitgedoste obers.

Laat je eten zakken tijdens het optreden van De Bronstige Bazooka's en ga daarna feesten op Bal Royal!


Een aperitief (met of zonder alcohol) is in de prijs inbegrepen. Plat en bruisend water ook. Na de maaltijd kan je een kopje koffie gaan drinken bij Viggo's.

Je kan aangepaste wijnen bij je maaltijd nemen aan 17 euro (één glaasje per gerecht). Huiswijn kan je per glas nemen. Je kan ook kiezen voor de exclusieve bierkaart van Beerlovers (12,50 euro). Bier of wijn betaal je ter plaatse.

Na aankoop van je ticket ontvang je van ons een email met meer informatie. Dan kan je ons laten weten of je aangepaste wijnen of bieren wil, of je het menu vegetarisch of veganistisch wenst, of je een voedselintolerantie hebt en en met wie je graag samen aan tafel wil zitten.

Diner Royal is een concept van Daphne Aalders van Food For Foodies, in samenwerking met café Beerlovers, koffiebar Viggo’s en bibliotheek Permeke.


Festival Royal is een uitbundig artistiek festival dat plaatsvindt van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september, zowel in de bibliotheek als op het Coninckplein. Met beeld, woord en muziek, vol smaak en met veel vermaak.


Praktisch

Extra

17.30 - 21.00 uur
Plaatsen beperkt.

Ticketverkoop afgesloten.

bekijk ook eens

Lucifer + Bal Royale

FESTIVAL ROYAL ► muziek & party

za 1 sep 2018 - 21.30 uur

Deze eclectische luisterervaring stoomt je klaar voor ons gemaskerd avondfeest, inclusief baroque photobooth en Gogo acts!