Family Tables

Festival Royal ► expo

Foodfotograaf Tony Le Duc kreeg de opdracht om in dialoog te gaan met de 17de eeuwse promotors van de goede smaak. Daarop vroeg Permeke aan deze fotograaf hoe hij barokke foodstillevens in deze specifieke wijk in beeld zou brengen.

Het resultaat van zijn interpretatie kan je komen bekijken in onze bibliotheek. De vernissage vindt plaats op vrijdag 31 augustus om 21 uur. De expo kan je nog komen bekijken tot eind oktober.

Samen met de tentoonstelling brengt Minestrone Cookbooks een meer gedetailleerd culinaire beeldreportage van de families met hun bourgondische tradities en recepten. Het boek komt mee tot stand in samenwerking met culinair journaliste Daphne Aalders.

Tijdens de opening van de expo kan je genieten van het concert van Natashia Kelly en Brice Soniano


Festival Royal is een uitbundig artistiek festival dat plaatsvindt van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september, zowel in de bibliotheek als op het Coninckplein. Met beeld, woord en muziek, vol smaak en met veel vermaak.


Praktisch

prijzen
  • Gratis

Extra

21.00 - 23.30 uur

bekijk ook eens

Diner Royal

Festival Royal ► eten & drinken

za 1 sep 2018 - 17.30 uur

Gastronomische gerechtjes met wereldse smaakcombinaties van Food for Foodies. Voor de liefhebbers met aangepaste wijnen of bieren.