De Superheld

Jeugdboekenmaand - film De Superheld

Dankzij JEF vzw kan in bib Permeke komen kijken naar "De Superheld", een hilarische film met hele originele personages en een superheld zoals je er nog nooit één zag.

Modulf is 11 jaar oud en vindt zichzelf een held. Een superheld zelfs! Want terwijl hij weer eens met z’n hoofd in de schooltoiletten wordt geduwd, zorgt hij er tenminste voor dat de andere leerlingen niet gepest worden.

Tot er op een dag een nieuw meisje op school komt; de ultieme superhelden-nachtmerrie! Ze praat gek, ziet er gek uit en gedraagt zich gek… kortom, een gedroomd pestslachtoffer. Maar Lise zegt precies wat niemand anders hardop durft uitspreken.

Zij neemt Modulf onder handen en leert hem dat het niet oké is om zich zomaar te laten pesten. Want echte helden... beschermen de zwakken!

 

Praktisch

  • voor kinderen vanaf 6 jaar
  • duur film: 72 minuten
  • gratis

 

Deze activiteit maakt deel uit van de Jeugdboekenmaand. Dit jaar is het thema “Helden en Schurken”. Druk je Heldenpaspoort af, train je superkracht, verzamel zo stempels en ruil je bestempelde Heldenpaspoort in voor een Heldendiploma en een gratis gadget! Pow! Pow!

 

trailer De Superheld

bekijk ook eens

Jeugdboekenmaand in bib Permeke

programma-overzicht 2022

za 26 feb 2022 tot zo 27 mrt 2022

Het thema voor de Jeugdboekenmaand in 2022 is "Helden en schurken". Zoals steeds zorgt ook bibliotheek Permeke voor een programma boordevol leuke activiteiten en verhalen!