Bouw je eigen escape room in bib Permeke

Jeugdboekenmaand - start workshopreeks escape room

Heb jij er altijd al van gedroomd om je eigen raadsels en valstrikken op anderen te testen? Maak je graag de regels van je eigen spel?

Kom dan naar onze workshopreeks "Bouw je eigen escaperoom" tijdens de Jeugdboekenmaand. Elke woensdag ga je, onder begeleiding van Jente Verlinden, samen met een groepje aan het werk om bib Permeke om te vormen tot een grote escape room.

Schrijf jullie eigen verhaal, ontdek de mysteries van interessante computerprogramma’s en knutsel met de snijplotter en de lasercutter.

Je familie en vrienden kunnen het spel dan uittesten op het grote Helden- en Schurkenslotfeest op 27 maart en samen ontsnappen uit de bib!

Als je je inschrijft voor deze workshopreeks, kom je elke woensdag naar Permeke met een vast groepje masterminds!

 

Praktisch

  • voor 10- tot 14-jarigen
  • vier woensdagen: 2, 9, 16 en 23 maart 2022
  • duur van de workshops: van 13 tot 16 uur
  • gratis

 

Deze activiteit maakt deel uit van de Jeugdboekenmaand. Dit jaar is het thema “Helden en Schurken”. Druk je Heldenpaspoort af, train je superkracht, verzamel zo stempels en ruil je bestempelde Heldenpaspoort in voor een Heldendiploma en een gratis gadget! Pow! Pow!

 

bekijk ook eens

Jeugdboekenmaand in bib Permeke

programma-overzicht 2022

za 26 feb 2022 tot zo 27 mrt 2022

Het thema voor de Jeugdboekenmaand in 2022 is "Helden en schurken". Zoals steeds zorgt ook bibliotheek Permeke voor een programma boordevol leuke activiteiten en verhalen!