Ben ik dan een slechte mama?

Jeugdboekenmaand - lezing hoogbegaafdheid

Samen met haar Mega Toby en twee guitige dochters lijkt Patsy een doorsnee leven te leiden. Haar kinderen zijn grappig, sociaal, hulpvaardig en beleefd. Kinderen "uit de boekskes", zoals men weleens zegt. Maar op een dag keert het tij.  

Wat ze ook doet, thuis loopt het alsmaar vaker mis. Wanneer ook de oudercontacten op school er steeds minder vrolijk aan toegaan, wordt haar gezin overspoeld door een golf van emoties, een gamma aan hulpverleners en een waslijst aan diagnoses.

Ben ik dan een slechte mama? is een persoonlijk verhaal dat voor veel mama's en papa's erg herkenbaar zal klinken, want er zijn ontzettend veel stoere prinsen en schattige prinsessen die superkrachten bezitten en dus net ietsje anders functioneren dan wat men zo graag ‘het gemiddelde’ noemt.

Patsy Kerkhofs (Attitude Mindset) schrijft zonder gêne en met veel respect voor onze superhelden die net ietsje harder moeten werken om hun mooiste leven te leiden. In bibliotheek Permeke leest ze stukken voor uit haar boek, geeft informatie over hoogbegaafdheid en gaat aan de hand van stellingen met jullie in gesprek.

 

Praktisch

  • voor volwassenen
  • duur lezing: van 20 tot 22 uur
  • gratis

 

Deze activiteit maakt deel uit van de Jeugdboekenmaand. Dit jaar is het thema “Helden en Schurken”.

 

bekijk ook eens

Jeugdboekenmaand in bib Permeke

programma-overzicht 2022

za 26 feb 2022 tot zo 27 mrt 2022

Het thema voor de Jeugdboekenmaand in 2022 is "Helden en schurken". Zoals steeds zorgt ook bibliotheek Permeke voor een programma boordevol leuke activiteiten en verhalen!