Kapitein Nemo

Jeugdboekenmaand - vertellingen en workshop Nemo

Ken je de stilste plek van de hele wereld? Een plek waar je zelfs de wind niet hoort ruisen? Jacob droomt over vissen, water en de oceaan. Hij wenst wilde wateravonturen en wil tussen de vissen kunnen zwemmen. Hij bouwt een grote onderwaterboot: de Nautilus. Zo wordt hij kapitein Nemo.  

Winny Ang en Charlotte Severeyns vertellen het dromerig verhaal van Kapitein Nemo in woord en bewegend beeld, dobberend op zeegeluiden en mysterieuze orgelklanken. Nemo achterna dromen we verder en gaan we in bib Permeke samen met jou creatief aan de slag met het duikbootverhaal. 

Vaar je met ons mee?

 

Praktisch

  • voor 5- tot 12-jarigen (met ouder/begeleider)
  • duur workshop: van 16 tot 18 uur
  • gratis

 

Deze activiteit maakt deel uit van de Jeugdboekenmaand. Dit jaar is het thema “Helden en Schurken”. Druk je Heldenpaspoort af, train je superkracht, verzamel zo stempels en ruil je bestempelde Heldenpaspoort in voor een Heldendiploma en een gratis gadget! Pow! Pow!

 

bekijk ook eens

Jeugdboekenmaand in bib Permeke

programma-overzicht 2022

za 26 feb 2022 tot zo 27 mrt 2022

Het thema voor de Jeugdboekenmaand in 2022 is "Helden en schurken". Zoals steeds zorgt ook bibliotheek Permeke voor een programma boordevol leuke activiteiten en verhalen!