Villainous

Jeugdboekenmaand - workshop rap

Oefen jij ook je evil-lachschokken voor de spiegel? Gebruik jij je broers en zussen soms als side-kick-handlangers om je zin te krijgen? 
Droom jij soms over groene luchten, paarse hoofdkwartieren en wil jij ook een levensgevaarlijke boa constrictor als huisdier maar het 
mag niet van je ouders?

Fear no longer... maar laat anderen zelf "the fear" voelen!

Schrijf je in voor deze workshop in bibliotheek Permeke en rap, zing, beatbox of maak een tekst op beats over jouw EVIL alter ego.

Voor deze sessie heb je nodig: koptelefoons en je allerkoudste blik. Rappers of muzikanten met of zonder ervaring welkom!

De workshop wordt gegeven door Marjan "Marjanders" De Ridder, een female MC aka girl-rapper bekend van A school called tribe, Catch the mic, King of the bowl en End of the weak Belgium

 

Praktisch

  • voor 13- tot 18-jarigen
  • max 15 deelnemers 
  • duur workshop: van 12 tot 16 uur
  • gratis

 

Deze activiteit maakt deel uit van de Jeugdboekenmaand. Dit jaar is het thema “Helden en Schurken”. Druk je Heldenpaspoort af, train je superkracht, verzamel zo stempels en ruil je bestempelde Heldenpaspoort in voor een Heldendiploma en een gratis gadget! Pow! Pow!
 

bekijk ook eens

Jeugdboekenmaand in bib Permeke

programma-overzicht 2022

za 26 feb 2022 tot zo 27 mrt 2022

Het thema voor de Jeugdboekenmaand in 2022 is "Helden en schurken". Zoals steeds zorgt ook bibliotheek Permeke voor een programma boordevol leuke activiteiten en verhalen!