Felix zoekt geluk 2

Jeugdboekenmaand voor scholen - muzikale voorstelling van De verhalenKat

Felix beleeft samen met zijn zus Gloria en zijn beste vriend Ami kleine en grote avonturen. Ze zingen, helpen, zoeken en ontdekken zo wat geluk is.

Samen zingen, elkaar helpen, zoeken en ontdekken wat waardevol is. Felix beleeft met zijn zus Gloria en zijn beste vriend Ami kleine en grote avonturen. Geluk vind je immers niet in ‘dingen’ maar in ‘mensen’.

In deze muzikale voorstelling gaan we met Felix stap voor stap op zoek naar geluk. Het is belevingstheater met veel humor op maat van jonge toeschouwers. Kinderen worden warm uitgenodigd om mee te doen en denken.

Vorig jaar was De verhalenKat met een eerste voorstelling rond Felix te gast. De tweede voorstelling rond het jongetje is opnieuw gebaseerd op werk van geluksambassadeur Leo Bormans. Deze keer staan de wonderlijke belevenissen uit het verhalenboek ‘Felix zoekt geluk 2 – zingen/helpen/zoeken’ centraal.

Felix, zijn vrienden en familie, actrice Kathleen Van der Velde en muzikant Jef Herrijgers zijn alvast van de partij. Jullie klas ook?

 

Doelgroep: 2 - 5 jarigen

Duur: 40 minuten