Sinjor Circo

FESTIVAL ROYAL ► circustheater

Sinjor Circo brengt verwondering naar Antwerpse pleintjes

Laat je op zondagmiddag in juni en september versieren door internationaal straattheater op onverwachte plaatsen. Het reizend spektakel van Madam Circo is er voor iedereen, met elke zondag andere artiesten, installaties en voorstellingen.

BUNK® speelt P O L Y

Op de eerste zondag van september vind je Sinjor Circo in het centrum van Antwerpen aan onze bibliotheek!

DJ Juke-o-Cycle opent om 13 uur en kondigt de roestige materialen van BUNK® aan.

De dagen dat de kermismolen honderden mensen vermaakte behoort voorgoed tot het verleden. Er kwam beter op de markt, eigentijdser, meer trendy, gesofisticeerder, sneller en computer gestuurd. De oude molen verdween, belandde op de bodem van de zee, in de donkerste krochten van een industrieel magazijn, met als eindbestemming oud-ijzer of schroothandel.

Maar hoe verwonderlijk ook... de draaimolen wordt van moertje tot boutje weer opgebouwd! Een gevaarte, een blok staal dat fascineert en intrigeert. Statig, ontroerend. Imponerend als nooit tevoren. Gehavend maar voluit en met overgave. Een ziel, met liefde omringd, krijgt een tweede leven.

Niet te missen deze kermis-circus-concert-attractie!

  • Voorstelling om 14.00 en 16.30 uur
  • Duur voorstelling: 55 min
  • Voor alle leeftijden

 

Meer Sinjor Circo voorstellingen

Ontdek de andere voorstellingen op www.antwerpen.be/sinjorcirco.

Barok in Permeke

Ontdek ons volledig programma in het kader van 'Antwerpen Barok 2018'.

bekijk ook in andere cultuurcentra

SINJOR CIRCO

Internationaal straattheater op Antwerpse pleinen

zo 24 jun 2018 - 13.00 uur

Op de derde Sinjor Circo van juni zoekt Circusdrome uit of hun kanon krachtig genoeg is voor de ‘human canonball’. Cirque du Platzak speelt brengt met hun voorstelling Kermiz de sideshows van weleer weer tot leven met totaalspektakel…

SINJOR CIRCO

Internationaal straattheater op Antwerpse pleinen

zo 9 sep 2018 - 13.00 uur

Op de tweede Sinjor Circo van september doet het personeel er alles aan om de goede naam van het zieltogend restaurant hoog te houden in een spectaculaire voorstelling met (lucht)acrobatiek, jongleren, humor en niet te vergeten: crêpes!