Suske en Wiske - Stripboekenplein

Verkoop van tweedehands strips

Naar aanleiding van de opening van de expo en route over de Antwerpse avonturen van Suske en Wiske, organiseert bibliotheek Permeke op zaterdag 3 juli een tweedehands stripboekenverkoop op het De Coninckplein, terwijl er in de bibliotheek een heleboel te doen is. Bekijk het programma.

Kom snuisteren tussen duizenden strips en stap binnen in de bib voor een bezoek aan de nieuwe tentoonstelling en de Suske en Wiske-themastand in de Jeugdzone. Er is ook vanalles te doen, de hele dag door zijn er workshops, tekensessie, parcours, kleurprenten, signeersessies en meer.

Ook het Suske en Wiske Museum doet mee. Ze komen met een stand op het stripboekenplein staan, en hebben een leuke activiteit in petto.  Ben jij zo zenuwachtig als tante Sidonia of heb je net een vaste hand als Jerom? Test jezelf met de bibberspiraal van Suske en Wiske en maak kans op een leuke prijs! 

Wil je zelf strips verkopen?

Lees dan eerst de afsprakennota voor standhouders.
Reserveer daarna online een standplaats via de knop 'inschrijven'. 

Het standgeld voor 3 meter bedraagt 25 euro.
De huur van een tent is in de prijs inbegrepen.

Voor bezoekers is het Stripboekenplein gratis toegankelijk.

De verkoop gaat door van 10 tot 16 uur.


Praktisch

bekijk ook eens

Suske en Wiske in 't stad: De Antwerpse avonturen

Expo in de bib

do 1 jul 2021 - 10.00 uur tot zo 1 aug 2021 - 14.00 uur

Stap in onze teletijdmachine en kijk hoe Suske en Wiske al meer dan 75 jaar lang avonturen beleven in Antwerpen dankzij Willy Vandersteen en zijn opvolgers!

Suske en Wiske - De Antwerpse avonturen

Bezoek de Antwerpse locaties uit de albums

do 1 jul 2021 - 10.00 uur tot do 29 jul 2021 - 23.30 uur

Ontdek te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer 10 verschillende locaties in Antwerpen die een rol spelen in de verhalen van Suske en Wiske.

Suske en Wiske in 't stad

Stripfestival in de bib

za 3 jul 2021 - 10.00 uur tot za 3 jul 2021 - 16.00 uur

Op 3 juli houden we een heus Suske en Wiske - festival in en rond de bib. Onze kleine striphelden komen op bezoek om te vieren dat ze al meer dan 75 jaar dolle avonturen beleven in Antwerpen. Klik hier voor het programma, en om je in te schrijven voor een leuke workshop.