Manolo's Magische Reis | The Book Of Life

Filmvoorstelling | Feest van de Doden

Lang geleden, tijdens de Mexicaanse feestdagen Día de Muertos, wanneer in Mexico de doden terugkeren om herdacht te worden door hun nabestaanden, speelt zich een wervelend avontuur af in Mexico en in de onderwereld: daar waar overledenen wonen die nog niet uit de harten van hun geliefden zijn verdwenen, maar waar ook de doden verblijven die vergeten zijn.

Manolo is een jongeman die de verwachtingen van zijn familie wil waarmaken, maar ook zijn eigen hart wil volgen. Voordat hij zijn eigen pad kiest gaat hij op een grote reis doorheen drie magische werelden, waar hij zijn grootste angsten moet zien te overwinnen.

 

Praktisch

vlieg afbeelding
prijzen
  • Gratis

Extra

familiefilm 

vanaf 6 jaar

Nederlands gesproken

duur: 90 minuten

vooraf inschrijven

 

bekijk ook eens

Día de Muertos

Permeke viert het Feest van de Doden

za 31 okt 2020 - 19.00 uur

El Dia de Muertos is een Mexicaanse traditie, waarbij de mensen uitbundig hun overleden geliefden eren. Ze maken een groot, kleurrijk altaar en ‘s avonds is er een feest waarop mensen samen eten, drinken, muziek maken, dansen en herinneringen ophalen.

Sinterklaas en de wakkere nachten

Dag Zondag! Filmvoorstelling

zo 6 dec 2020 - 11.00 uur

Sinterklaas is jarig! Ook voor de kinderen van bib Permeke heeft hij een verrassing in petto: een gratis filmvoorstelling voor de hele familie.