Programma > Tickets bestellen

Via de website
Klik op de voorstelling van jouw keuze op deze website en klik daar op de knop tickets of inschrijvingen. Je kan online betalen met je bank- of kredietkaart, via kaartlezer of digipas. Na je betaling, ontvang je de tickets per mail. Permeke heeft een scanner om de tickets te valideren vanaf je smartphone. Online betaal je altijd het voorverkooptarief. Heb je recht op een korting, dan kan je dat online aantonen met jouw A-kaartnummer. Tickets worden niet geruild of terugbetaald.

Aan de balie
Je kan contant tickets kopen aan de centrale balie in bibliotheek Permeke. Je krijgt de tickets meteen mee. Hier vind je de openingsuren van de bib. Als je een korting geniet, zorg dan voor een geldig bewijs: A-kaart met VT-statuut. Aan de balie vervalt de voorverkoopprijs 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf dan betaal je de kassaprijs. Tickets worden niet geruild of terugbetaald.

Korting

VT-statuut
VT staat voor 'verhoogde tegemoetkoming'. Heb jij een A-kaart met VT-statuut? Dan betaal je voor de meeste voorstellingen slechts 2 euro. Dit staat telkens vermeld bij de activiteit op onze website. Hoe weet je of je recht hebt op het VT-statuut? Dat kan je navragen bij je ziekenfonds. Meer info vind je op www.antwerpen.be.

A-kaart
Spaar punten met je A-kaart aan de speciale ‘spaarzuilen’. Zodra je tien punten hebt gespaard, worden deze gebundeld in een voordeelbon, waarmee je 2 euro korting krijgt voor een voorstelling. Op www.antwerpen.be vind je alle informatie over de A-kaartvoordelen en de plaatsen waar je punten kunt sparen.

Cultuurcheque

Ga voor een cultuurshock en koop een cultuurcheque!

Middelbare scholieren vanaf 15 jaar die naar school gaan in het district Antwerpen of Borgerhout kunnen voordelig naar voorstellingen in de Antwerpse cultuurhuizen dankzij de cultuurcheques voor scholieren.

Voor maar 5 euro koop je op het secretariaat van je school een boekje met drie cultuurcheques die je kan inruilen bij alle Antwerpse cultuurhuizen. Concert, film, klassieke muziek, theater, expo ... je kiest maar!

Hoe ruil je jouw cultuurcheque in bij Permeke?
Kies naar welke voorstelling je wil gaan, ga naar de balie in onze bib en ruil je cultuurcheque in aan de kassa.

Aanvangsuur

Alle voorstellingen en activiteiten beginnen stipt op het vermelde uur. De kassa opent 30 minuten voor de voorstelling. Laatkomers kunnen geweigerd worden. Als de voorstelling op een andere locatie dan Permeke zou plaatsvinden, vermelden we dit duidelijk op de pagina van de voorstelling.

Wachtlijst

We passen enkel een wachtlijst toe als de voorstelling is uitverkocht. Je kan vanaf 30 min voor de voorstelling je naam op de wachtlijst laten zetten aan de balie van Permeke. Dit kan niet telefonisch.