Bibliotheek > Urban Bib

UITGESTELD...

BK Poetry Slam 2018

do 3 mei 2018 - 20.00 uur

Ook in 2018 kan je strijden om een plek in de finale van het Belgisch Kampioenschap Poetry Slam! Creatief Schrijven vzw laat weten dat de voorronde in Antwerpen - voorzien op 3 mei - wordt uitgesteld. Zodra we een nieuwe datum kennen, lees je het hier.

Mensen zeggen dingen

Antwerpen #2 in Ampère

do 31 mei 2018 - 20.00 uur

Na een succesvolle eerste Antwerpse editie in Permeke, meert deze organisatie aan in Ampère. Verwacht je aan 'state of the art' woordkunsten van lokaal en internationaal talent!

Join the community

De urban scene breekt uit in Antwerpen. Wil je dat tempo volgen? Eén plek: Urban Bib Permeke.

De Urban bib is een interactieve installatie rond urban culture zoals hiphop, poetry slam, graffiti en parkour. Je vindt er boeken, graphic novels, magazines, films, muziek en meer over de (inter)nationale urban scene, met extra aandacht voor de Antwerpse urban scene.

Ontdek onze installatie

• nieuwe tracks en video's
• lounge zithoek
• urban culture collectie
• interactieve stadsmuur met geluiden uit de stad
• graffitimuur door RWINA
• posterwall om affiches/flyers te plakken

Contact

Instagram
Blijf op de hoogte van de Antwerpse urban scene via instagram

Tumblr
Mis geen enkel nieuwtje over de Urban Bib. Volg ons op tumblr.

Email
Heb je een vraag of aankoopsuggestie voor de urban bib? Mail dan naar urbanbib@stad.antwerpen.be of spreek een medewerker aan in de bib.

Terugblik

Op 24 september 2016 werd Urban Bib Permeke gelanceerd. Bekijk hier het filmpje van de opbouw van deze nieuwe installatie in Permeke. 

Street artist Steve Locatelli bracht extra kleur in onze bib. Bekijk hier het filmpje met de start van de graffitimuur in Permeke.