De Urban Bib is een interactieve installatie rond urban culture zoals hiphop, slam poetry, graffiti en parkour. Je vindt er boeken, graphic novels, magazines, films, muziek en meer over de (inter)nationale urban scene, met extra aandacht voor locale Antwerpse artiesten.

Van woensdag tem zaterdag vind je deze zomer de Urban Bib op het terrein van de Zomerfabriek. Beluister nieuwe tracks en video's van lokale en internationale artiesten, chill op het terras van de Zomerfabriek met interessant leesvoer binnen handbereik of luister live mee naar een podcast over bijzondere items uit de collectie.

Bekiijk hier ook het YouTube-kanaal van de Urban Bib.


Praktisch

prijzen
  • Gratis
locatie
  • Zomerfabriek
  • Minkelersstraat 2
  • 2600 Berchem

bekijk ook eens

You On Stage

Zomerbibliotheek - Show met spoken word en open mic

ma 5 jul 2021 - 19.00 uur

Welkom bij You On Stage, waar ambitieuze artiesten, lustige luisteraars en sympathieke supporters elke eerste maandag van de maand hun podium honger kunnen stillen met een stevige portie kunst en cultuur, al dan niet door jezelf voorgeschoteld!

BookSMart Podcasts

Live uit de Zomerfabriek

do 8 jul 2021 - 16.00 uur

Kom live meeluisteren naar de BookSMart Podcasts, iedere donderdag in juli en augustus om 16 uur in de Zomerfabriek. Heart-to-heart talks tussen artiesten over hiphop, street culture en urban creatives.