19u30 - 21u30: Moving Ground
21u30 - 22u00: Mitxelena
22u00 - 22u30: IKRAAAN
22u30 - 00u: Dj Thong

Moving Ground VZW is een nomadische dansorganisatie uit Borgerhout waarin iedereen een liefdevolle thuis kan vinden. In hun freestyle 'Jam à la Carte' performen muzikanten, woordkunstenaars en dansers met de input van het publiek, wat zorgt voor een levendige en verbindende ervaring.

Niemand doet wat IKRAAAN doet. Op haar jonge leeftijd ontwikkelde ze al een unieke stijl. Laat haar zoetgevooisde soulstem je niet afleiden van de bittere ernst in haar woorden. IKRAAAN draagt haar hart op de tong en raakt zo iedereen recht in het hart.

Na lang mee te lopen met Luie Louis, Roedel en Corrupted, was het tijd voor Simon Michelena om zelf naar buiten te komen met een soloproject. Het afgelopen jaar heeft hij met bevriende producers vorm gegeven aan de Bitter Maar Zoet-EP. Met dit visitekaartje trekt Mitxelena je mee tot in het diepste van zijn ziel.

Sinds 1997 is DJ Thong niet meer weg te slaan van de turntables, en dit jaar vervoegde hij ook de Sint Andries MC's. Naast hiphop vibes vult hij de avond met funk, soul, disco, jazzy breaks & vergeten classics, met een voorliefde voor de nineties. Een platenselectie die net dat beetje anders is!


Praktisch

prijzen
  • Kassa: 5 euro
  • Voorverkoop: 2 euro

Extra

16+

max 65 deelnemers

 

bekijk ook eens

15 jaar Permeke !

Feest in en rond de bibliotheek

zo 13 sep 2020 tot do 1 okt 2020 - 22.00 uur

Permeke bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd! Met allerlei voorstellingen en workshops voor kinderen en jongeren, een Urban Night, een jubileumeditie van de Pianomarathon en een leeslustige avond van Behoud de Begeerte.