Vertelfestival - programma zondag 26 november

Ontdek alle activiteiten op zondag

 

Zondag palmen jongeren het festival in. Dé dichters van de toekomst laten hun woordkunsten horen in DUNK. En natuurlijk zijn onze jongeren van kubus ook niet op hun mondje gevallen!

 

Programma Vertelfestival

Zondag 26 november 2023: jongeren
 

12.30 uur 

 

Zine Salon

In deze workshop leer je de wereld van de zine kennen. Met een groot vel papier en wat vouwkunsten maak je zelf een eigen boekje. We gaan aan de slag met gedichten en niets is te gek! Tekenen, knippen, plakken, alles mag! Je hoeft geen creatieve duizendpoot te zijn voor deze workshop, iedereen is welkom. Gebruik een eigen gedicht of laat je inspireren door een gedicht van een jonge schrijver die na de workshop zal performen op de voorstelling van DUNK. 

12.30u-14.30u, jongeren, kubus

Schrijf je in.

 

Een samenwerking met Amber Gyselings en Cil De Vylder.

 

Workshop Woordkunst

Ga samen met Anna aan de slag met poëzie en slam poetry. Aan de hand van verschillende creatieve schrijfoefeningen kan je zelf een gedicht schrijven en komen voordragen in de veilige omgeving die Anna voor jou creëert. Ook de jonge auteurs van DUNK zijn er om jullie te inspireren 

12.30u-14.30u, jongeren, kubus

Schrijf je in.

 

Een samenwerking met Anna Borodikhina.

 

15.00 uur

 

DUNK @ Vertelfestival

In 2023 is Behoud de Begeerte, samen met onder andere het Poëziecentrum, op zoek naar jonge woordkunstenaars uit Antwerpen (stad en regio). Tijdens het Vertelfestival stellen we zes van de twaalf geselecteerde jongeren voor. Verwacht je aan energieke performances van jonge stemmen. Jan Ducheyne draait plaatjes en brengt enkele eigen gedichten, Joyce Loir neemt de presentatie voor haar rekening. We vieren het woord - als expressiemiddel, als ventiel, als doel op zich. Want in taal vinden we de mogelijkheid om te verbinden. En te dromen.

Wil je een gedicht inzenden? Dat kan hier.

Bestel je tickets hier!

15u-16u, jongeren, auditorium 

 

DUNK is een productie van Behoud de Begeerte i.s.m. Poëziecentrum, Jongerenbib Permeke, Mestizo Arts Platform, Totaal (het jongerenplatform van Creatief Schrijven) en Voem.  

 

 

bekijk ook eens

Vertelfestival

Jouw Verhaal in Bib Permeke

za 25 nov 2023 - 10.00 uur tot zo 26 nov 2023 - 16.00 uur

Op zaterdag 25 en zondag 26 november 2023 wordt bibliotheek Permeke ingepalmd door rasechte vertellers en verrassende verhalen. Het draait in deze vijfde editie van het vertelfestival om ‘Jouw Verhaal’.