Voorronde NK Poetry Slam

Op zoek naar slampioenen tijdens YOS

Ook dit najaar vinden de finales van het Nederlandstalig Kampioenschap Poetry Slam plaats tijdens het International Literature Festival Utrecht (ILFU)

Belgische deelnemers weten al jarenlang hun weg te vinden tot dit kampioenschap en schoppen het vaak ver, dus zijn er ook dit jaar voorrondes op Belgische bodem. 

De competitie start op 4 juli bij You On Stage in Permeke. Deze eerste maandag van de maand en de zomer staat volledig in teken van de slam!

De zoektocht naar slampioenen die de spreekwoordelijke eer kunnen gaan verdedigen in Utrecht gaat de hele zomer verder tijdens maar liefst vijf voorronden, die uit zullen monden in een grote finale op 5 september (ook in Permeke!) die zal beslechten wie naar Utrecht gaat!


DATA & LOCATIES
Voorronde #1 - maandag 4 juli @ Permeke
Voorronde #2 - vrijdag 12 juli @ Koerwoud
Voorronde #3 - dinsdag 9 augustus @ Elsschot
Voorronde #4 - vrijdag 12 augustus @ Koerwoud
Voorronde #5 - zaterdag 20 augustus @ Who's Afraid of Red Yellow & Blue

Inschrijven kan via deze link: bit.ly/ZomerSlam2022

Supporteren voor je favoriete slammers kan dus tot zesmaal toe zo gratis als een glimlach, te beginnen (en eindigen) in Permeke!
 

DISCLAIMER
We organiseren een competitie voor een kunstvorm. We beseffen maar al te goed hoe absurd dat eigenlijk is. Het gaat ons niet om de punten, maar om de poëzie. En de poëzie, dat zijn jullie!

 

Een organisatie van Mayanaise vzw.

 


Praktisch

prijzen
  • Gratis

Extra

19.30 uur: deuren open
20.00 uur: start show

doorlopend toegankelijk