De Kracht van Chinese Martial Arts

workshop Chinese Martial Arts (Legends of Liondance)

De Kracht van Chinese Martial Arts

Wil je meer weten over de Chinese bewegingskunsten? Schrijf je in voor de workshop Chinese martial arts. Tijdens een halve dag ontdek je hoe je intern en extern aan je kracht kan werken.

Kom proeven van een introductie in de Choi Lee Fat en Wing Chun kungfu stijlen, Wushu en Liondance.

"Wushu" is Chinees voor krijgskunst. Het is uitgegroeid tot een internationale sport te vergelijken met Kungfu. Maar wat is nu het verschil tussen Wushu en Kungfu?

De Liondance is dan weer een combinatie van Kungfu en dans. Een leeuw bestaat uit twee delen: de kop en het lijf. Samen brengen ze de leeuw tot leven. Joe Choi laat je zien hoe je als een Chinese leeuw op het ritme van de drums moet bewegen. Kriebelt het bij jou om eens in het hoofd van een leeuw te kruipen?

Schrijf je in voor de Martial Arts day en ontdek deze vier verschillende stijlen. Je hoeft geen voorkennis te hebben om te kunnen deelnemen.

Schema:

10:30 - 11:20 uur  Choi Lee Fat Kungfu

11:30 - 12:20 uur  Wing Chun Kungfu

12:20 - 13:30 uur  Lunchpauze

13:30 - 14:20 uur  Wushu

14:30 - 15:20 uur  Liondance Praktisch

bekijk ook eens

Legends of Liondance: Chinese cultuur in en rond Permeke

programma-overzicht Legends of Liondance in 2023

vr 13 jan 2023 - 10.00 uur tot zo 29 jan 2023 - 16.00 uur

Vier samen met ons Chinees Nieuwjaar en leer de traditionele Chinese cultuur beter kennen! Bezoek de oosterse expo met boeiende legendes en knappe leeuwenkoppen, kom naar het Chinees Nieuwjaarsfestival en schrijf je in voor de workshops en events. Een overzicht vind je hier.