You On Stage

woord | muziek | comedy | open mic

Het woord mag gehoord worden. Daarom zet You On stage - YOS voor de vrienden - jonge podiumkunstenaars in de kijker.

Naast een greep uit lokale en minder lokale artiesten, krijgt iedereen dan ook steevast de kans om zichzelf uit te leven op onze open mic.

Of je nu poëzie, proza, muziek of comedy maakt, of nog iets completely different... YOS nodigt jullie uit op het podium!

19.30 uur - deuren open

20.30 uur - deel I: woord/muziek

Jurgen Truejay Kappner heeft zijn weg naar Kavka en You On Stage al lang gevonden, hij is dan ook een van de vaste klanten van de open mic. Deze Gentenaar slamt en rapt de eerlijkheid en rechtvaardigheid uit zijn ziel en longen, dat zal je geweten hebben!

Lev Avitan is niet enkel campusdichter van de Radboud Universiteit, maar ook een zeer graag geziene gast bij onze Nederlandse vrienden van Mensen Zeggen Dingen. Hij zakt maar al te graag af naar onze zuidelijke contreien om ook hier harten te veroveren met zijn begeesterde en gemeende teksten.

21.15 uur - pauze

21.35 uur - deel II: comedy

Arno Moens en Jeroen Maris maken het mooie weer tijdens dit deel en brengen elk een try-out voor deze speciale gelegenheid of zoals onze huismeester van de lach het stelde: special location, special occasion, special entertainment!

22.20 uur - pauze

22.40 uur - deel III: open mic

Tenslotte eindigen we natuurlijk zoals de afgelopen jaren: met een OPEN MIC, waarop iedereen welkom is om zijn of haar ding te komen delen voor de volle vijf minuten podiumtijd. Inschrijven kan je op de avond zelf en is zo simpel als je naam op ons blad te schrijven! 

23.45 uur - einde
 


Yannick Moyson begon zijn podiumcarrière in de zomerfabriek. Een hele zomer lang kwam hij elke week naar de open mic om zijn ding te doen. Tekst, woord, slam, is dat ding. Hij groeide razendsnel en werd al snel een unieke, gerespecteerde stem in het Antwerpse slam & spoken word wereldje. #LetsGetYouOnStage


Praktisch

prijzen
  • Gratis
locatie
  • Urban Bib Permeke
  • De Coninckplein 26
  • 2060 Antwerpen