You On Stage

Zomerbibliotheek - Show met spoken word en open mic

Na een opgelegde pauze tijdens de lockdown(s), palmen we deze zomer eindelijk en opnieuw onze favoriete bibliotheek Permeke weer in voor een avondvullende portie kunst en cultuur!

Welkom bij You On Stage, waar ambitieuze artiesten, lustige luisteraars en sympathieke supporters elke eerste maandag van de maand hun podium honger kunnen stillen met een stevige portie kunst en cultuur, al dan niet door jezelf voorgeschoteld!

We beginnen telkens met een greep uit het rijkelijke aanbod van gevaarlijke creatievelingen die er in het podiumlandschap te vinden vallen. In het eerste deel zijn dat seriewoordenaars en magische muzikale genieën, in het tweede deel zijn dat de meest geweldige grapjassen, die nieuw materiaal uit hun mouw komen schudden.

Afsluiten doen we steevast met de open mic, waar iedereen die wil zich keihard kan inschrijven om maximaal vijf minuten shine te nemen op het podium, met poetry, beats, bars en andere creatieve bijzonderheden. 

YOS is zo gratis als een glimlach, wees meer dan welgekomen om te hangen en genieten of mee te doen, want daar draait het tenslotte om: Lets get You On Stage!

De komende weken lanceren wij stuk voor stuk de artiesten die ons programma komen opfleuren en naar goede gewoonte kan iedereen die dat wil, zichzelf ook inschrijven voor de open mic tijdens de avond zelf. Het maximum aantal open micers per avond is 10.

We weten nog niet precies wat de situatie zal zijn ivm de coronamaatregelen. De deuren gaan open om 19u, maar je kan in de loop van de avond ook nog vrij binnenkomen. De show begint om 19u30 en duurt tot 22u. We zullen wel de deuren moeten sluiten wanneer we het maximum aantal toegelaten personen hebben bereikt. Up to date info hierover zal nog volgen.

YOS is een initiatief van Mayanaise vzw.

Check voor info en updates van het programma de facebookpagina.
info

Praktisch

prijzen
  • Gratis

bekijk ook eens

Urban Bib @ Zomerfabriek

do 17 jun 2021 - 15.00 uur tot zo 5 sep 2021 - 19.00 uur

De Urban Bib is een interactieve installatie rond urban culture zoals hiphop, slam poetry, graffiti en parkourr, met extra aandacht voor locale Antwerpse artiesten. Van woensdag tem zaterdag @ Zomerfabriek.

BookSMart Podcasts

Live uit de Zomerfabriek

do 15 jul 2021 - 16.00 uur

Kom live meeluisteren naar de BookSMart Podcasts, iedere donderdag in juli en augustus om 16 uur in de Zomerfabriek. Heart-to-heart talks tussen artiesten over hiphop, street culture en urban creatives.

NK Poetry Slam - Voorronde

De Antwerpse battle - 5 jaar Urban Bib

vr 17 sep 2021 - 18.30 uur

Ook in Antwerpen valt er een ticket te verdienen voor de halve finale van de NK Poetry Slam, en jij kan erbij zijn. Toegang is gratis, een warm publiek onbetaalbaar!
info