You On Stage

Show met spoken word en open mic

We palmen onze favoriete bibliotheek Permeke in voor een avondvullende portie kunst en cultuur!

Welkom bij You On Stage, waar ambitieuze artiesten, lustige luisteraars en sympathieke supporters elke eerste maandag van de maand hun podium honger kunnen stillen met een stevige portie kunst en cultuur, al dan niet door jezelf voorgeschoteld!

We beginnen telkens met een greep uit het rijkelijke aanbod van creatievelingen die er in het podiumlandschap te vinden vallen. In het eerste deel zijn dat seriewoordenaars en magische muzikale genieën, in het tweede deel komen geweldige grapjassen nieuw materiaal uit hun mouw schudden.

Afsluiten doen we steevast met een open mic, waar iedereen die wil zich keihard kan inschrijven om maximaal vijf minuten shine te nemen op het podium, met poetry, beats, bars en andere creatieve bijzonderheden. 

YOS is zo gratis als een glimlach, wees meer dan welgekomen om te hangen en genieten of mee te doen, want daar draait het tenslotte om: Lets get You On Stage!

Check voor info en updates van het programma de facebookpagina.

De editie van maandag 7 november is extra speciaal: in de monding van een nieuwe Boekenmaand laten wij niet alleen ons open podium doorgaan maar bundelen we enkele gepubliceerde talenten en beloftevolle boekenwormen in ons programma. De sprekers zullen sprankelen en het zal lezen als een trein. Hier wil je gewoonweg bij zijn!

 
YOS is een initiatief van Mayanaise vzw in samenwerking met Mensen Zeggen Dingen

 

 
Praktisch

prijzen
  • Gratis

Extra

19.30 uur: deuren open
20.00 uur: start show

doorlopend toegankelijk

bekijk ook eens

Finale voorronde NK Poetry Slam

Op zoek naar een slampioen voor het NK Poetry Slam

ma 5 sep 2022 - 20.00 uur

Wie gaat de Belgische eer verdedigen op het NK Poetry Slam in Utrecht? Kom genieten van de taalvirtuositeit in deze finale ronde.