You On Stage

Show met spoken word en open mic

We palmen onze favoriete bibliotheek Permeke in voor een avondvullende portie kunst en cultuur!

Welkom bij You On Stage, waar ambitieuze artiesten, lustige luisteraars en sympathieke supporters elke eerste maandag van de maand hun podium honger kunnen stillen met een stevige portie kunst en cultuur, al dan niet door jezelf voorgeschoteld!

We beginnen telkens met een greep uit het rijkelijke aanbod van creatievelingen die er in het podiumlandschap te vinden vallen. In het eerste deel zijn dat seriewoordenaars en magische muzikale genieën, in het tweede deel komen geweldige grapjassen nieuw materiaal uit hun mouw schudden.

Afsluiten doen we steevast met een open mic, waar iedereen die wil zich keihard kan inschrijven om maximaal vijf minuten shine te nemen op het podium, met poetry, beats, bars en andere creatieve bijzonderheden. 

YOS is zo gratis als een glimlach, wees meer dan welgekomen om te hangen en genieten of mee te doen, want daar draait het tenslotte om: Lets get You On Stage!

Check voor info en updates van het programma de facebookpagina.

Om een veilige en feestelijke avond te verzekeren, vragen we je aan de inkom om jouw Covid Safe Pass en identiteitskaart te tonen.


YOS is een initiatief van Mayanaise vzw.

 

 


info

info

info

info

info

info

Praktisch

prijzen
  • Gratis

Extra

19.30 uur: deuren open
20.00 uur: start show

Doorlopend toegankelijk

Breng mee:
Covid Safe Ticket/-certificaat en identiteitskaart (vanaf 12 jaar).

Mondmasker verplicht.