You On Stage (YOS)

Urban Bib Permeke

You On stage bestaat 7 jaar! Dat vieren we met veel plezier in de vorm van de 85ste reguliere editie, maar dan met net iets meer taart en special acts. 

Sinds 3 december 2012 is YOS actief, met elke eerste maandag van de maand een podium voor jong en beginnend talent binnen het bijzonder brede spectrum van de podiumwoordkunsten. Maar liefst 84 maandagen staan er momenteel op de teller en dan vergeten we er nog alle speciale samenwerkingen bij te tellen.

Na enkele fantastische edities in onze bibliotheek, viert YOS met veel plezier haar verjaardag in de vorm van de 85ste reguliere editie, maar dan met net iets meer taart en special acts.

De missie is na al die jaren echter nog niet veranderd: we willen vooral You On Stage krijgen, maar gewoon komen kijken en genieten is natuurlijk ook meer dan toegestaan.

De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt op het Facebookevent.


You on stage is een organisatie van Yannick Moyson. Hij begon zijn podiumcarrière in de zomerfabriek. Een hele zomer lang kwam hij elke week naar de open mic om zijn ding te doen. Tekst, woord, slam, is dat ding. 

Het woord mag gehoord worden.