Zalen > Info

Permeke huisvest een bibliotheek, een webpunt, een leescafé en verschillende partners zoals Expeditie De Stad en Behoud de Begeerte. Daarnaast stelt de site ook verschillende polyvalente ruimtes ter beschikking van buurtbewoners, verenigingen en andere geïnteresseerden. Welke ruimtes dat zijn en hoe je daarvan gebruik kunt maken, vind je hier terug.

Permeke beschikt over een volwaardig en compleet uitgerust auditorium met foyer, drie vergaderzalen en een computerklas. Voor het huren van een deze ruimtes kan u terecht bij secretariaat Permeke op het nummer 03 338 38 00 of via het e-mailadres info.permeke@stad.antwerpen.be.

Wegwijs

Waar vind je zaal Taunus? Welke ingang neem je dan best?Je vindt alle antwoorden in dit plannetje!

Catering

Zaalverhuur Permeke is wat catering betreft verbonden aan vzw met Sense en Kubus Permeke. Voor elke activiteit en vergadering verzorgen zij de catering tot in de puntjes, gaande van koffie en thee over een simpele receptie tot een zakenlunch, diner of zelfs walking buffet. U kunt voor uw zakendiner ook de hoogste verdieping van Kubus Permeke afhuren. Voor meer info : Kubus Permeke

Materiaal

Elke vergaderzaal is vast uitgerust met tafels en stoelen, een flip-over en een whiteboard. Het auditorium, de computerklas en de vergaderzalen Consul en Sierra zijn standaard uitgerust met een beamer. Indien gewenst, kan je via secretariaat Permeke een extra beamer bestellen (maar opgelet: niet tijdens het weekend).

SABAM & Billijke Vergoeding

Hier vind je de afsprakennota over taksen en auteursrechten.

Retributiereglement

Verhuurreglement