Zwerfkeet

Hiphop Bootcamp- 5 jaar Urban Bib

Acht dagen lang gooien we de deuren open voor buurtjongeren met een hart voor hiphop.

In samenwerking met Graffiti vzw en Sony Music bieden wij jongeren de kans om onder begeleiding hun eigen rap track op te nemen in de mobiele opnamestudio Zwerfkeet.

Samen met professionele coaches van Sony Music zoeken we naar de synergie tussen raps, inhoud en beats. We geven 1 op 1 - begeleiding op vlak van producing en rap, voorzien workshops, Q&A, mediatraining en geven beginnende artiesten de kans om feedback te krijgen op hun werk. MC’s kunnen er ook al hun vragen komen stellen aan gevestigde waarden in de scene.

Verwacht vuur, professionele ondersteuning, dope beats, zieke bars en hiphop all over the place!

Het Hiphop Bootcamp eindigt met een showcase in het voorprogramma van de Urban Bib Birthday Bash, waarbij de opgenomen tracks live zullen worden gebracht tijdens een stage performance met een surprise act die het volledige plein op zijn kop zal zetten.

Kom terecht in onze creatieve en uitgelaten Zwerfkeetcommunity en vind gelijkgestemden. Tot 17 september?

Praktisch

  • Het Bootcamp is gratis
  • Voor jongeren van 15 tot 25 jaar
  • Elke dag van 17 tot 21 uur
  • Vrije inloop voor de opnamesessies. Wie voorrang wil of graag zeker is van een plaats, kan zich best inschrijven. Link volgt ASAP.


info

Praktisch

prijzen
  • Gratis

bekijk ook eens

Birthday Bash

Closing party - 5 jaar Urban Bib

za 25 sep 2021 - 20.00 uur

Slotshow van een week 5 jaar Urban Bib feest. Het hiphopevenement van het jaar! Met Zwerfkeet, SG Records en Drarrieville.
info