Missie 2022 - TRY OUT

Wetenschapsshow met Hetty Helsmoortel

Hetty Helsmoortel serveert in Missie 2022 een scherpe analyse van het voorbije wetenschapsjaar. Dat doet ze in de haar kenmerkende stijl: helder, humoristisch en hoopvol. Als het maar met de letter H begint, moet Hetty gedacht hebben. Ze heeft dan ook de gave om ingewikkelde dingen begrijpelijk uit te leggen aan een groot publiek. 

Waarom was de lancering van de James Webb telescoop zo’n groot nieuws? Welke impact heeft de oorlog in Oekraïne op de voortgang van de wetenschap? En waarom is het geen goed idee om juwelen te dragen die 5G-stralen blokkeren? 

Dat, en véél meer, kom je te weten in Missie 2022. Dé wetenschapsshow die je moet gezien hebben om het afgelopen jaar helemaal te begrijpen.


BIO
Hetty Helsmoortel is moleculair bioloog en doctor in de gezondheidswetenschappen. Tegenwoordig begeestert ze als wetenschapswatcher iedereen met haar passie voor wetenschap. Liveshows, boeken, podcasts, radio en televisie. Als ze maar kan vertellen over wetenschap en technologie! Daarnaast is ze artistiek leider van het Nerdland Festival, waar wetenschap op een heldere en entertainende manier wordt geserveerd. Hetty heeft dus eigenlijk maar één grote missie: wetenschap glashelder uitleggen aan zoveel mogelijk mensen op zoveel mogelijk verschillende manieren!
 

Fragment uit Missie 2021 (Michael Collins)


Praktisch

prijzen
  • Kassa: 12 euro
  • Voorverkoop: 12 euro
  • Kansentarief: 3 euro