Info tickets & korting

Via de website
Klik op de voorstelling van jouw keuze op deze website en klik daar op de knop tickets of inschrijvingen. Je kan online betalen met je bank- of kredietkaart, via kaartlezer of digipas. Na je betaling, ontvang je de tickets per mail. Permeke heeft een scanner om de tickets te valideren vanaf je smartphone. Online betaal je altijd het voorverkooptarief. Heb je recht op een korting, dan kan je dat online aantonen met jouw A-kaartnummer. Tickets worden niet geruild of terugbetaald.

Aan de balie
Je kan contant tickets kopen aan de centrale balie in bibliotheek Permeke. Je krijgt de tickets meteen mee. Hier vind je de openingsuren van de bib. Als je een korting geniet, zorg dan voor een geldig bewijs: A-kaart met VT-statuut. Aan de balie vervalt de voorverkoopprijs 3 uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf dan betaal je de kassaprijs. Tickets worden niet geruild of terugbetaald.

Korting

Kansentarief
Kansentarief betekent hetzelfde als VT-statuut: verhoogde tegemoetkoming. Heb jij een A-kaart met VT-statuut? Dan betaal je voor de meeste voorstellingen slechts 2 euro. Dit staat telkens vermeld bij de activiteit op onze website. Hoe weet je of je recht hebt op het kansentarief? Dat kan je navragen bij je ziekenfonds. Meer info vind je op www.antwerpen.be.

A-kaart
Spaar punten met je A-kaart aan de speciale ‘spaarzuilen’. Zodra je tien punten hebt gespaard, worden deze gebundeld in een voordeelbon, waarmee je 2 euro korting krijgt voor een voorstelling. Op www.antwerpen.be vind je alle informatie over de A-kaartvoordelen en de plaatsen waar je punten kunt sparen.

Cultuurshockcheques voor scholieren

Ga voor een cultuurshock en koop een cultuurcheque!

Middelbare scholieren vanaf 15 jaar die naar school gaan in het district Antwerpen of Borgerhout kunnen voordelig naar voorstellingen in de Antwerpse cultuurhuizen dankzij de cultuurcheques voor scholieren.

Voor maar 5 euro koop je op het secretariaat van je school een boekje met drie cultuurcheques die je kan inruilen bij alle Antwerpse cultuurhuizen. Concert, film, klassieke muziek, theater, expo ... je kiest maar!

Hoe ruil je jouw cultuurcheque in voor een voorstelling in Permeke?
Kies naar welke voorstelling je wil gaan, ga naar de balie in onze bib en ruil je cultuurcheque in aan de kassa.

Cultuurcheques voor studenten

Zeven cultuurcheques, tien euro, drie moves!

Raak je in vervoering door een theaterstuk, krijg je inspiratie van een boeiende tentoonstelling of word je liever meegesleept door een hedendaagse dansvoorstelling? Je budget houdt je alvast niet tegen.

Dankzij de Cultuurcheques van GATE15 en de instellingen voor hoger onderwijs raak je je culturele ei kwijt zonder dat je je broek eraan scheurt. Voor 10 euro koop je als student zeven themacheques die je toegang geven tot meer dan 40 cultuurhuizen en musea in Antwerpen of laten je lid worden van de bib.

En goed nieuws, want het is gedaan met scheuren en zeuren aan de telefoon dat je je Cultuurcheque echt wel komt omwisselen. Voortaan beheer je je cheques super handig op één digitaal platform én gebruik je een unieke code om je ticket te bestellen. In drie moves van je zetel op kot tot je stoeltje in de theaterzaal.

Hoe ga je te werk?
1. Maak je eigen profiel aan.
2. Koop je Cultuurcheques via online betaling. Je ontvangt ze in je mailbox of je kunt ze downloaden als pdf.
3. Kies jouw favoriete cultuurhuis en verzilver je cheque telefonisch, aan de kassa of per e-mail.

Handig, want...
• Je hoeft niet meer helemaal langs GATE15 of de campus om je Cultuurcheques te kopen.
• Je moet je niet meer tot vervelens toe afvragen waar je je cheques hebt laten rondslingeren.
• Je weet onmiddellijk wat je openstaande cheques zijn.
• Je ontdekt wat er allemaal op de agenda staat en krijgt snel een overzicht per genre.
• Je leest super leuke tips over theatervoorstellingen, films of een balletshow.
• En dat allemaal vanop je laptop, tablet of smartphone!

Hoe ruil je jouw cultuurcheque voor een bibabonnement in bij Permeke?
Ga naar de balie in onze bib en geef de unieke code op je cultuurcheque door.

Voor studenten verbonden aan Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool , Hogere Zeevaartschool Antwerpen, Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool, KU Leuven Antwerpen en Thomas More Antwerpen.

De volledige kalender met tips en alle deelnemende cultuurhuizen vind je op www.gate15.be/cultuurcheques.

Aanvangsuur

Alle voorstellingen en activiteiten beginnen stipt op het vermelde uur. De kassa opent 30 minuten voor de voorstelling. Laatkomers kunnen geweigerd worden. Als de voorstelling op een andere locatie dan Permeke zou plaatsvinden, vermelden we dit duidelijk op de pagina van de voorstelling.

Wachtlijst

We passen enkel een wachtlijst toe als de voorstelling is uitverkocht. Je kan vanaf 30 min voor de voorstelling je naam op de wachtlijst laten zetten aan de balie van Permeke. Dit kan niet telefonisch.