Vertelfestival

Jouw Verhaal in Bib Permeke

 

Op zaterdag 25 en zondag 26 november 2023 wordt bibliotheek Permeke ingepalmd door rasechte vertellers en verrassende verhalen.

Het draait in deze vijfde editie van het vertelfestival om ‘Jouw Verhaal’.

 

Zaterdag 25 november

Kom op zaterdag met je kleinste kinderen luisteren naar BabelFabel of Boek en Koek, of maak je eigen verteltheater. Ben je een tiener? Verdwaal dan in een virtuele wereld of zet jezelf in een episch mangaverhaal. Volwassenen kunnen zich laven aan een auteurslezing of plaatsnemen in het vertelsalon en luisteren naar een verhaal in het Russisch, Mandarijns, Tamazight, …. , en uiteraard de wereldtaal Antwerps.  Een grote heimweedoos, een levende bibliotheek, een verhalenmuur en zoveel meer manieren van vertellen dompelen je helemaal onder in de magische wereld van verhalen.  

Ontdek het hele programma op zaterdag hier.

 

Zondag 26 november

Zondag palmen jongeren het festival in. Dé dichters van de toekomst laten hun woordkunsten horen in DUNK. En natuurlijk zijn onze jongeren van kubus ook niet op hun mondje gevallen! 

Kom luisteren, kom genieten, kom langs! 

Ontdek het hele programma op zondag hier.

 

Het Vertelfestival is een samenwerking van bibliotheek Permeke met Behoud de Begeerte, Stampmedia, Expeditie De Stad, Vredescentrum, Atlas, HerstelAcademie, Creatief Schrijven, DasKunst, Ligo Antwerpen, Encora, CVO, LBC, Red Star Line Museum, SAAMO, Vonk en Zonen, Extinction Rebellion, Hand in Hand vzw, …