Kracht van Gesprek

Vorming Bond Zonder Naam

 

Je hebt al heel wat geleerd, op school of in het leven.
Je hebt geleerd welke oorlogen gestreden werden, wanneer ons land een land werd, hoe je mooie zinnen schrijft en hoe je optelt, deelt en vermenigvuldigt. Maar leerde je ook hoe je als mens kan groeien? 

Bond zonder Naam gelooft dat als mensen aan zichzelf blijven sleutelen, ze ook de kracht vinden om aan de wereld te sleutelen.
Onze vormingen spelen in op actuele thema’s en zijn bedacht door professionele bondgenoten en vrijwilligers van Bond zonder Naam. Je kan meedoen zonder voorkennis. Elke vorming biedt inspiratie waar je een poosje op kan blijven kauwen maar is ook erg interactief. Je leert van de begeleider én van elkaar.

Kracht van Gesprek: Moeilijke gesprekken komen overal voor. Thuis, op je werk, bij vrienden. We kijken naar verschillende manieren om op een veilige, eerlijke en open manier met elkaar in dialoog te gaan. Hoe kan je elkaar recht in de ogen kijken en zeggen wat je te zeggen hebt op een respectvolle manier? Hoe draai je niet rond de pot en kan je ook de heetste hangijzers bespreken? En hoe blijf je dicht bij jezelf en bewaak je je grenzen?

 


Praktisch

prijzen
  • Gratis
locatie
  • Zaal Sierra Permeke blok C

bekijk ook eens

Kracht van Verschil

Vorming Bond Zonder Naam

wo 17 mei 2023 - 10.00 uur

In deze workshop ontdekken we hoe we elkaar kunnen vinden ook al hebben we allemaal een rugzak vol verschillen.

Kracht van Denken

Vorming Bond Zonder Naam

di 14 nov 2023 - 10.00 uur

We onderzoeken samen welke componenten ruimte bieden om te twijfelen, om woorden te vinden voor gedachten. We experimenteren met dialoogvormen en met de kracht van stilte.